solar icon menu sluiten
solar icon menu sluiten
Logo Zonnig Groep
Wie zijn Zonnig Groep
icon klembord
In 4 stappen zonnepanelen
icon folder
Wat kan Zonnig Groep u opleveren
icon money
Pakketten
icon offerte
Nieuws
icon envelop
Contact
Vraag offerte aan
icon

Wie zijn de Zonnig Groep

Wij zijn opgericht in het jaar 2019, toen onder de naam Zonnig Lindenholt. Dit bleek zo succesvol waardoor wij in een paar jaar tijd uitgegroeid zijn tot meerdere vestigingen waardoor wij ons formule op wijkniveau uit kunnen rollen. Lokaal is bij ons het kernpunt en wij steunen hierbij dus ook alleen maar de lokale winkeliers.
 
Wij van de zonnig groep, werken alleen met Lokale bedrijven. U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij uw Zonnig dealer. Heeft u een vraag over de aanschaf of over uw huidige installatie. Dan kunt u altijd terugvallen op uw dealer. Wij werken alleen met lokale partijen zodat wij altijd snel kunnen schakelen. U steunt daarbij ook de lokale ondernemer.
 
De zonnig groep bestaat nu uit 4 leden:
  • Zonnig Lindenholt (Nijmegen-west)
  • Zonnig Externo (Weurt)
  • Zonnig Romito (Nijmegen-Oost)
  • Zonnig Graswereld (Wijchen)
 
Al onze leden zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes en mogelijkheden omtrent zonnepanelen. Heeft u vragen stel ze dan gerust bij uw dealer of online!

Wij van de zonnig groep zijn aangesloten bij SGZE, wat betekent dit?

SGZE, stichting garantiefonds zonneEnergie is een stcihting waar wij bij aangesloten zijn. Een selecte groep installatiebedrijven in Nederlands zijn hierbij aangesloten. Met dit fonds bent u als klant altijd zeker van kwaliteit en garantie. Niet alleen uw aanbetaling is veiliggesteld maar ook de opvolging van fabrieksgarantieafspraken worden door de stichting uitgevoerd als uw leverancier niet meer bestaat.
 
Wist u dat u 21% BTW terug kunt vragen? Ook dit kunnen wij voor u regelen ( klik hier voor meer informatie). Op uw zonnestroominstallatie (mits u de afgelopen 3 jaar geen BTW teruggaaf heeft gedaan voor zonnepanelen) is het mogelijk om 21% van de belasting terug te ontvangen!
 
Bij de installatie krijgt u van ons altijd een GRATIS monitorenAPP. Wij zullen u altijd helpen om deze te installeren en werkend te krijgen. U kunt dan live meekijken wat uw zonnepanelen op dat moment opwekken.
 
Wij van de zonnig groep, werken altijd met korte lijntjes en u zult altijd snel antwoord krijgen op uw vraag. Hetzij via whatsapp, mail of telefonisch.
 
Wij kunnen onze diensten scherp aanbieden doordat:
 
  • Wij alles in eigen hand hebben en wij besteden niks uit.
  • Wij kopen met meerdere partijen groot in.
 
Wij zullen ook nooit interen op de kwaliteit van de zonnepanelen. Mocht er onverhoopt een zonnepaneel niet op voorraad zijn, dan streven wij altijd naar een beter alternatief voor dezelfde prijs.